Superhrdinovia v lepidlách

Naše vývojové oddelenie sa neustále snaží o inovatínosť v produktovom portfóliu. Tento raz sa zamerala na zlepšenie vlastností vysokokvalitných kontaktných lepidiel rady  Profiprén. Títo slovenský súrodenci PROFIPRÉN EXTRÉM a PROFIPRÉN UNIVERZÁL sa okrem výbornej prídržnosti a vysokej pevnosti vyznačujú tým, že neobsahujú toluén ani cyklohexán. Svojou kvalitou dokážu naplniť aj tie najnáročnejšie očakávania a spĺňajú sprísnené požiadavky Európskej legislatívy v oblasti používania prchavých rozpúšťadiel v kontaktných lepidlách.

 

PROFIPRÉN EXTRÉM

Špeciálne kontaktné lepidlo na namáhané spoje

Kontaktné lepidlo ProfiPRÉN Extrém sa používa na lepenie extrémne namáhaných spojov.  Lepí kožu, gumu, textílie a rôzne materiály z tvrdých umelých hmôt, kovu alebo dreva. ProfiPRÉN Extrém odoláva vode, ľahko a rýchlo sa s ním pracuje.  Nie je vhodné na lepenie extrudovaného polystyrénu, mäkčeného PVC a koženky. Je bez obsahu toluénu a cyklohexánu

Lepidlo je dostupné v baleniach 50 ml, 0,3 l, 0,75 l a 4,5 l

PROFIPRÉN UNIVERZÁL

Univerzálne kontaktné lepidlo na pevné spoje 

Kontaktné lepidlo ProfiPRÉN Univerzál sa používa na lepenie rôznych materiálov z dreva, kovu, melamínových živíc, keramiky, porcelánu, izolačných a akustických dosiek, umelohmotných obkladačiek a najrôznejších obkladových materiálov na steny a podlahu. Nie je vhodné na lepenie extudovaného polystyrénu, mäkčeného PVC a koženky. Je bez obsahu toluénu a cyklohexánu.

Lepidlo je dostupné v baleniach 50 ml, 0,3 l, 0,75 l , 4,5 l a 10 l.

PROFIPRÉN RIEDIDLO

na riedenie lepidiel ProfiPRÉN a čistenie náradia

Riedidlo ProfiPRÉN sa používa na čistenie lepených plôch, riedenie lepidiel ProfiPRÉN a čistenie pracovných nástrojov používaných pri nanášaní a odstraňovaní škvŕn od lepidla.