Albapura Platinum – nádherne biela, výnimočne odolná

Biela je farba, ktorá nikdy nevyjde z módy. Pôsobí čisto, elegantne a priestory vďaka nej pôsobia vzdušne a sviežo. Navyše pre tých, ktorí sa obávajú zašpinenia, máme teraz v ponuke aj ľahko umývateľnú snehobielu novinku Albapura Platinum. 

Albapura Platinum  je odolný, jemne parfumovaný, vodou riediteľný produkt na vinylovej báze, s veľmi vysokým stupňom belosti, určený na dekoratívne nátery stien v interiéroch, najmä pre vysoko zaťažované miesta a náročné povrchy, ktoré sú aj krátkodobo vystavené vlhkosti alebo pare. Výrobok je tak ideálnym riešením pre ľudí s vysokými nárokmi na povrchy svojich interiérov. Vyznačuje sa vynikajúcou krycou schopnosťou. Vyniká výbornou výdatnosťou. Je paropriepustný a tak umožňuje dýchanie a uvoľňovanie nadbytočnej vlhkosti vašich stien. Farba sa ľahko rozotiera a aplikuje pre čo najväčší komfort pri práci. Spĺňa podmienky normy EN ISO 13 300, odolnosť proti oderu za mokra, trieda 2.

Farbu odporúčame najmä do kuchýň, kúpeľní a detských izieb, kde sa očakáva predpoklad vyššieho zaťažovania a ušpinenia náteru a tiež príležitostného kontaktu s vodou a parou. Na odstránenie nečistôt bez rizika poškodenia náteru je možné úplne bežne použiť navlhčenú špongiu alebo inú vhodnú tkaninu. Odolnosť čerstvo natretých povrchov voči bežnému poškodeniu je za štandardných podmienok dosiahnutá najneskôr za 24 hodín. Deklarovaná odolnosť proti oteru za mokra je dosiahnutá po 3 – 4 týždňoch od realizácie.

Používa sa na nátery rôznych druhov omietok, vyzretého muriva, sadrokartónu, vystierkovaných podkladov, sadrových omietok a stierok, tapiet a drevených stavebných prvkov.

Novinka výborne dopĺňa osvedčený produkt Albapura Premium. Oba sa ľahko aplikujú a sú ekologické, takže sú svojím zložením šetrné k prírode. Nájdete ich aj na našom webe www.nasteny.sk a zakúpite v sieti predajní U Maliara a u našich obchodných partnerov po celom Slovensku.

Aplikačné parametre:

VZHĽAD hladký – zamatovo matný
ZASYCHANIE max. 60 min.
PRETIERANIE po 3 – 4 hod.
BALENIA 3 kg • 8 kg • 15 kg

BELOSŤ min 92% BaSO4
ODOLNOSŤ PROTI ODERU ZA MOKRA trieda 2 (podľa STN EN 13300)
ORIENTAČNÁ VÝDATNOSŤ cca 7 – 10 m2/kg