Komplexný systém pre obnovu fasády

Vplyvom pôsobenia poveternostných podmienok a to najmä zvýšenej vlhkosti vznikajú na fasáde ideálne podmienky pre tvorbu a množenie škodlivých mikroogranizmov. Huby a riasy zachytávajúce sa v trhlinách a na povrchu fasády spôsobujú šednutie a stratu pôvodnej farebnej živosti vášho domova. V boji proti mikroorganizmom nám pomôže nová rada na renováciu fasád s názvom DECORHIT Renovátor.

Farba DECORHIT Renovátor patrí medzi vlajkové lode v renovačných náteroch. Svojim výnimočným zložením nielen skrášľuje ale aj chráni povrch Vášho domova.

DECORHIT RENOVÁTOR

DECORHIT Renovátor je silikónová farba na fasády. Používa sa na úpravu omietok, suchého muriva, betónu, pórobetónu alebo sadrokartónu. Farba je ideálna aj na renováciu starších zateplených fasád. Konečný náter sa vyznačuje vysokou odolnosťou voči poveternostným vplyvom, oteru, odoláva napadnutiu plesňami, hubami a riasami. Farba obsahuje špeciálne mikrovlákno, ktoré premosťuje mikrotrhliny v poškodených omietkach. Mieša sa tónovacím systémom Decormix.

DECORHIT RENOVÁTOR PROFI

DECORHIT Renovátor Profi je silikónová farba na fasády. Používa sa na konečnú povrchovú úpravu omietok, suchého muriva, betónu, pórobetónu alebo sadrokartónu. Farba je taktiež vhodná na renováciu  starších zateplených fasád. Renovátor Profi je ideálny pre aplikáciu striekaním. Náter odoláva poveternostným vplyvom, oteru, hubám aj riasam. Na zateplených fasádach zachováva pôvodnú štruktúru použitej omietky. Mieša sa tónovacím systémom Decormix.

SANAFIX PLUS

SANAFIX PLUS je biocídny prípravok do farby DECORHIT Renovátor na zamedzenie tvorby rias a pliesní na povrchu náteru. Používa sa ako dodatočná prísada do náterových látok na steny pre vytvorenie preventívnej ochrany náteru pred riasami a plesňami. Doporučuje sa pridávať do farby iba  v prípade, že steny sú vystavené zvýšenému riziku tvorby rias alebo plesní, napr. blízkosť vodnej plochy, lesného porastu, extrémnym poveternostným podmienkam alebo povrch stien bol už intenzívne kontaminovaný mikroorganizmami.

SANACLEAN

SANACLEAN je biocídny čistiaci prípravok na likvidáciu rias a plesní na stenách. Používa sa ako konzervačný a dezinfekčný prostriedok na fasády napadnuté plesňami a riasami. Ide o vodný číry roztok, ktorý  neobsahuje voľný chlór a nemá bieliace účinky.